fredag 27. mars 2009

Hjemmekos

Nå gleder jeg meg til å lese det nye magasinet fra Jeanne d`Arc Living. Var innom en nyåpnet liten søt butikk på St.Hanshaugen i dag. Der hadde de jammen favoritt bladet mitt! Er faktisk ikke lett å få tak i det i Oslo. Ta en titt på Nytt & Shabby.
Her er hunden vår. Casper er en liten Norfolk Terrier på tre år. Her ser dere søskenkjærlighet :)
Disse kortene henger på speilet i stuen. De er fra Linneas Hage.
Et fat i spisestuen som stadig skifter dekor.
Her er stuen vår. Jeg er veldig glad i stukkaturet i taket og fargen på veggene. Neste step blir å male gulvene hvite. Det er noe vi har drømt om lenge. Bordet er fra bestemoren til mannen min.
En venninne av meg hadde hørt på et veldig spennende foredrag av en som hadde "møtt veggen" og kommet seg over den vanskelige tiden. Han hadde en setning han gjentok for seg selv og barna sine hver dag.
DU ER BRA NOK SOM DU ER
Synes det var en veldig fin setning og noe å tenke på i en travel hverdag.
Med disse ordene tar jeg helgen. Go`klem til dere alle :)

søndag 22. mars 2009

Petter kanin og Juno seng

Snart 3 år og sprinkelsengens tid er forbi. Med litt ommøblering ble det plass til...
...en ny seng som hun kan vokse i.Ved siden av har jeg satt et lite nattbord med div. kaniner på. Husker godt Petter kanin fra min egen barndom. Utrolig søte historier som hun liker å høre om og om og om igjen på sengekanten.
Sengeteppet er fra Rice som virkelig har en fargeglad og vakker vårkolleksjon i år. ROOM på Vinderen har tatt inn mye fint! Puten er fra Designers Guild. Den er kjøpt på salg til halv pris. Det var et kupp tror jeg.
EN STOR KLEM TIL DEG!

mandag 16. mars 2009

Verdens fineste...

...påskeegg. Se hva jeg hentet på posten i går!
Disse utrolig vakre påskeeggene er laget av en dame som virkelig er kreativ og flink.
Eggene skal få ligge fremme både før og etter påske. Sammen med eggene fikk jeg en nydelig fyrstikkeske. Den kan du se bilde av her. Tusen takk Hildegunn for at du gir så mye av deg selv :)

fredag 13. mars 2009

Quality Spa & Resort Norefjell

Norges største Resort åpnet på Norefjell 11.mars. Her finner man både velvære Spa, aktivitets Spa, innendørs klatrevegg på 16 m og en helårs skøytebane.
Interiøret er helt unikt. Legg merke til dyreprintet på rokokkostolene.

I alle suitene er det badekaret på soverommet. Hvem vil vel ikke ligge her å nyte utsikten mot fjellheimen?

Interiøret fra en suite. Lampen over bordet er laget av bestikk!

Norefjell ligger på 800 m over havet og det er kun 1,5 time reisevei både fra Gardermoen og Oslo.

Alle foto: Mona Gundersen
Utsikt fra resepsjonen! Noen som ble fristet? Ta en titt på hotellets hjemmeside her.
Snart fredag igjen. Tiden flyr så alt for fort. Kos deg i helgen.
Mange klemmer til deg!

søndag 8. mars 2009

kort og godt glede

Jeg samler på gamle postkort. Jeg har noen gamle og noen nye. Dette er kjøpt nytt, men jeg synes det er så utrolig fint. Det er ikke så ofte man får håndskrevne kort i posten lenger, men derfor er det jo ekstra koselig å få ett. Noen mener at den gode gamle måten å sende kort på kommer til å bli borte. Det håper jeg virkelig ikke! Oppfordrer alle til å skrive en liten hilsen på et vakkert kort å sende til en god venn :)

Sammen med kort er stearinlys et "må ha fremme" her i huset. Lysdilla gjelder vel de fleste av oss. Skulle likt å vite hva årsbudsjetter på lys egentlig var... Jeg foretrekker hvite lys men det hender jeg slår til med sarte pasteller.

En fin borddekorasjon er kubbelys i ulike høyder og tett i tett av roseblader rundt. Vi hadde det til vårt bryllup og det var veldig lekkert.

I dag snør det ute og jeg har endelig fått litt tid til å blogge. De siste ukene har vært ekstremt hektiske på jobb. Deilig å kjenne roen med en kaffekopp og mine mange tente lys. Nå skal jeg ta turen rundt til alle de fine bloggene deres der ute. Det gir glede og ro det!
Mange varme klemmer fra meg